|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Dansk design lamper diverse
Indhold på siden:

Den Lille Bog Om Dansk Design - Marie Hugsted - Bog.
Hvad tænkte PH, da han designede sine ikoniske lamper? Hvorfor er Margretheskålen godt design" Og hvad er design egentlig" 'Den lille bog om dansk design' formidler....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Den lille bog om dansk design.
Hvad tænkte PH, da han designede sine ikoniske lamper? Hvorfor er Margretheskålen godt design? Og hvad er design egentlig?'Den lille bog om dansk design' formidler designernes arbejde med problem, proces og produkt i øjenhøjde med børn. Den handler om æstetik og skønhed, men mest om glæden ved det gode.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vita Eos Lampe L 65 cm, Hvid.
De smukke, skybløde og lækre Umage / Vita Eos Lamper i dansk design giver et fint og dejlig lys i rummet og kan både anvendes som lofts- og som gulvlampe. Lampeskærmen består af ca. 900 gåsefjer og måler 35 cm. Tip: Ved tilkøb af fod fås en fin bordlampe. Specifikationer: Størrelse: Mini (35 cm i diameter /.
Kategori: Indendørs belysning - Børneværelset-Lamper & Belysning-Loftslamper
Atmosphere Classic A4 Globus Lampe.
Atmosphere Classic Globus Bordlampe (Dansk tekst). Den klassiske globe i design med atypiske røde og brune nuancer som gør, at den ligner en globus med en længere historie. Classic globen har tydelige farver, der angiver de 'politiske' skildringer. I lampen sidder en pære som giver et fint lys. Meridian er i.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Frama Table Frama lampe, sort.
Table Frama lampe fra Frama. En meget simpel og stilrent bordlampe med danskt design. Lampen er fremstillet af messing og har en tekstilledning p� tre meter. Denne bordlampe er supercool og skaber et r� look i dit hjem. Lampen har dmper og hvis du vil have et bldere indtryk kan du kombinere den med en stor.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning - Lamper - Bordlamper
Lightyears Suspence Pendel Lampe Sort - LightYears.
Suspence Pendel Sort Den dansk/italienske designduo [i]GamFratesi[/i] har forgivet [b]Suspence[/b]. Designet er organisk med bløde kurver. [b]Suspence[/b] er fremstillet i sortlakeret aluminium og har i bunden en opal afskærmning, som forhindrer blænding og skaber et blødt og diffust lys..
Kategori: Indendørs belysning - LAMPER - Suspence Pendel Lampe Sort - LightYears
Design for the People Nordlux DFTP Nexus 20 Pendel - Grå.
Meget moderne pendel fra danske Nordlux. Nordlux laver kvalitetsprodukter med et moderne og stilrent design. Denne Nexus 20 lampe er fremstillet af metal som herefter er malet grå. Passer perfekt over spisebordet, hvor lyset er behageligt og roligt. Lampen findes i andre farver og størrelser, så du kan finde.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning/Loftslamper
Verner Panton Pantop, sølv.
Pantop lampen fra Verner Panton minder lidt om den klassiske flowerpot lampe - men har til forskel en fin klokkeblomst form. En fin lille lampe med et flot svaj. Det er ikke en lampe der i design gør meget væsen af sig i forhold til formen - men til gengæld har danske Verpan her valgt nogle specielle moderne.
Kategori: Indendørs belysning - Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Loftspendler
HÜBSCH Gulvlampe, metal, sort/messing.
Hübsch designer smukke danske kvalitetsmøbler og lamper og interiør i moderne skandinavisk stil. De er elsket i det danske hjem, grundet deres brede udvalg. Se deres smukke gulvlamper lige her, som fås i mange forskellige størrelser og farver. 55xh156cm, E27/15W.
Kategori: Indendørs belysning - Furniture
6109 Illumin Drip/Drop Pendel Ø45cm Kobber Look.
En ny og smuk lampe fra Dyberg-Larsen Practicals designet af danske Frank Kerdil. Illumin Drip Drop Pendel består af dråbeformede plastplader formet som en ananas. Lampen giver et fantastisk smukt lys og lampens form gør den behagelig at have hængende..
Kategori: Indendørs belysning - Brands Dyberg Larsen
Nordlux Birla Indbygningsspot LED 6W/830, Hvid.
Nordlux er et dansk firma, der er blandt nordens førende inden for belysning. De har deres primære fokus på at producere lamper, der er funktionelle samt udført i et flot design til en fornuftig pris. Birla er et indbygningsspot fra Nordlux med indbygget LED lyskilde. Spottet er IP44 godkendt, hvilket betyder.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Indendørs belysning - Indbygningsspots
RIVOLI Pendel m/pulley Ø40 sort/krom.
Rivoli pendel Ø40 cm i sort med chrome top, er med  hvidlakeret inderskærm, som giver den perfekte refleksion af lyset og presser  lyset fra pærer ud af lampen for at få så meget lys ned på et evt. bord. Rivoli er designet af Michael Waltersdorff, og sender et klar budskab om dansk design. Rivoli er et design.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
Dyberg Larsen Haipot pendel - Yuzu gul - 15x23x23 cm.
HAI betyder ”ja” på japansk og med sit enkle, men alligevel insisterende udtryk er det svært at sige ”nej” til det nye HAIPOT lampedesign fra Dyberg-Larsen. HAIPOT er designet af danske Frank Kerdil og farvelagt i samarbejde med stylisten Anette Eckmann, der har ladet sig inspirere af det japanske univers og.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Lyngby Porcelæn Lyngby Fatning Fitting 1, 230V Mat camel, 15cm.
LP Fitting #1 er tegnet af den danske designer Philip Bro Ludvigsen og er inspireret af Lyngbyvasen. Med de karakteristiske riller og den simple og elegante stil giver denne håndlavede porcelænsfatning muligheder for at give en stilren helhedsoplevelse når den kombineres med pærer, der komplimenterer det.
Kategori: Indendørs belysning - Hjemmet // Lamper & Belysning // Pendler
HALO Fjord pendel hvid, 2682-2007663,Metal, 23 cm.
FJORD pendel Fra Halo Design er tegnet af Dansk Italieneren Emauele Patton, denne lampe er en fryd for øjet, og vil skabe helt unik belysning i hjemmet. Med sit lys der spreder sig ud gennem rillerne og danner en flot dekoration af lys. den leveres med en E27 fatning som giver mange muligheder for at få rette.
Kategori: Indendørs belysning - El & belysning Indendørs belysning Loftslamper
UMAGE Rosette Pendelophæng, 2,1 meter, Hvid.
Minimalistisk og funktionel - UMAGE Rosette er designet til at få det bedste ud af din lampeskærm uden at tage spotlyset væk fra det. Ophænget er lavet af stål og har E27 fatning. Oplev UMAGE - Et sted hvor det smukke danske lysdesign møder den skandinaviske stemning, materialer af høj kvalitet og en ægte.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & belysning - Pendelophæng - UMAGE
Umage / VITA Copenhagen Umage/VITA Conia Børstet Messing 40 cm Brushed brass.
Conia Børstet Messing er en messingfarvet lampe i dansk design..
Kategori: Indendørs belysning - Hjem Belysning Indendørslamper Loftslamper
Alberta bordlampe 59 cm..
Dansk design fremstillet i fra Lene Bjerre. Lys hvilket som helst rum op med denne Alberta i sølv, der med sit klassiske design giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet og dermed tilføjer mere end bare lys til dit hjem. Den flotte er med sit blanke look, en lyskilde som på den mest.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
Hübsch - Loftlampe,glas/messing orange.
Hübsch - Loftlampe,glas/messing Default Title Flotloftlampefra danske Hübsch i et smart design. Giv dit hjem et pift med denne smarte lampe, og se lyset sprede sig. [split] Bredde: Ø 30 cm. Højde: 40 cm. Materiale: Aluminimum, messing. Farve: Glas, mes.
Kategori: Indendørs belysning - Loftlampe
V3


Dansk Design

Kategorier på sider:

Bolig ting Fritz Hansen Dyrberg Kern produkter Dansk design køkkentilbehør Dansk design smykker Møbler Bodum Georg Jensen Stelton produkter Trip trap produkter PH lamper Dansk design brugskunst Bodum produkter Dansk design møbler diverse Design smykker Dansk design Dansk design tøj Arne Jacobsen Rosti produkter Dansk design diverse Dyrberg Kern Tasker Dansk design smykker diverse Fritz hansen produkter Lego produkter Dansk design lamper Dansk møbel design Dansk design lamper diverse
 
 
 Du er her: DanskDesign - Design DanskDesign - - Hvad er DanskDesign en et  Dansk Design 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.